Sadržaj objava isključiva je odgovornost udruge "Impress"

Online izložba Grete Gardner i Kušec Photography

Pozivamo Vas na online izložbu Grete Gardner i Kušec Photography. 

Kroz dvije tematske izložbe zavirite iza objektiva naših poznatih autora i saznajte kako nastaju fotografije koje privlače tisuće zaljubljenika u vrhunsku fotografiju. Želite da i Vaše objave na društvenim mrežama budu poput izložbe u vrhunskim muzejima i galerijama? 

Izložba će Vam pomoći da brzo i lako usvojite znanja o kreiranju fotografija potrebnih za promociju proizvoda na Instagramu, kako ispred kamere opustiti ljude koji nisu profesionalni modeli i kako uloviti važan trenutak te dobiti spontanu i opuštenu fotografiju. 
Posjedovanje fotoaparata nije uvjet za sudjelovanje, kao ni prethodno znanje. 

Izložbe se odvijaju uživo putem Zoom linka, a svi polaznici imaju mogućnost interaktivno sudjelovati, postavljati pitanja, saznati sve što ih zanima o nastanku fotografije, opremi koju izlagači koriste. 

Želite naučiti kako se dobro predstaviti na društvenim mrežama? 

Mogu li vam društvene mreže u tome pomoći ili odmoći? 

Želite lakše doći do posla, kontakata, uspješne karijere?

Tražite svoj foto stil?

Želite znati kako zaraditi novac na društvenim mrežama?

Zanima vas koje se priče kriju iza popularnih fotografija koje vidite na društvenim mrežama? 

Želite znati kako napraviti fotografiju koja će vam donijeti puno lajkova? Sanjate o tisućama pratitelja na društvenim mrežama? 

Pridružite nam se na onlineizložbi i predavanju Grete Gardner i potražite odgovore na sva navedena pitanja od našeg najpopularnijeg pin upmodela. 

Besplatnaonlineizložba održat će se 22. 9. i 29. 9. 2021. 

u 19 sati za polaznike do 25 godina
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem onlineobrasca

https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC
https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC

Greta Gardner, pravim imenom Ivana Benko, rođena je u Čakovcu, gdje je odrastala je uz baku i djeda koji su bili dizajneri i krojači i od kojih je naslijedila istančan ukus za modu. Djed se amaterski bavio i analognom fotografijom, a tu ljubav prenio je i na Gretu koja je danas jedna od najpoznatijih pin upmodela, ali i autorica mnogobrojnih fotografija. Njezine radove na društvenim mrežama prati gotovo 200 000 ljudi, a uspješnu karijeru modela gradi više od 15 godina, rušeći nametnute stereotipe o godinama kao važnom faktoru za uspjeh. Zbog ljubavi prema glumicama i estetici zlatnog Hollywooda koji i danas čine osnovu njezina imidža, uzima pseudonim Greta Gardner, a osim samog modelinga se uspješno bavi produkcijom te radi kao make uphair artist.

Zbog sve veće potražnje za njezinim fotografskim i marketinškim znanjima, u 2019. godini otvara svoju kompaniju Neon 9 Lab. Danas snima reklamne kampanje za niz klijenata, surađuje s vodećim make upbrendovima, nudi usluge digitalnog marketing, održava radionice na temu društvenih mreža, pin upai fotografije, a zahvaljujući tome imala je priliku sudjelovati na gotovo svim velikim festivalima u Europi poput festivala Kogel Mogelu Krakowu.

https://www.instagram.com/gretagardner/?hl=hr

Greta Gardner cofounderje ideje i zaštitno lice popularnoga pariškog brand Von 50’s. Bila je prvi model s područja Balkana koji je sudjelovao u najvećem Viva Las Vegas pin upnatječaju i festivalu 2018. te je tada odabrana u top 6 modela i vintage/retro influencera cijeloga svijeta. Na istom festivalu sudjelovala je kao celebritysudac kod odabira najglamuroznijeg stila. 

https://www.facebook.com/OfficialGretaGardner

Surađuje s mnogobrojnim domaćim umjetnicima, a pojavila se kao glavna protagonistica u spotu Ako želiš biti moja(https://www.youtube.com/watch?v=yVnavIBNNME ) grupe Psihomodo Popa u režiji Mare Milin, 

u spotu pjesme Nezamjenjivo  (https://www.youtube.com/watch?v=4nnCUSUV80U)

 grupe Gelato Sisters, a u režiji Dinka Šimca, 

u spotu glazbenika Mahkey

(https://www.youtube.com/watch?v=XTOnjByAZp4

čiju režiju potpisuju dffrntvibe & petarkacketdole. 

Pojavljuje se u brojnim reklamama i projektima te uspješno kombinira karijeru modela, influencerice i mlade poduzetnice. Snimila je mnogobrojne reklame za kompanije poput Planet obuće, Ghetaldus, a od dražih pojekata na kojima je radila uvijek rado izdvaja rad s Matijom Vuicom čije je bila zaštitno lice za kolekciju Once Upon A Dream

Popularizacijom društvenih mreža Greta Gardner sve više osvaja i strana tržišta na kojima puno radi. Zahvaljujući iznimnoj estetici koju njeguje u svojim objavama, danas ima veliku bazu fanova i pratitelja sa svih strana svijeta, a najviše obožavatelja dolazi iz SAD-a i Japana, zemalja u kojima je nosila revije, u kojima je surađivala s puno retro brendova koje i privatno voli. Zbog posla, ali i privatno, puno putuje. Neko vrijeme živjela je i u Kini gdje se bavila modelingom. Surađivala je s kineskim brendovima, proputovala veliki dio Azije čiju kulturu iznimno cijeni i koja joj je često inspiracija. Greta je po struci magistra edukacije povijesti i u slobodno vrijeme rado čita povijesne knjige, pogotovo one koje se bave umjetnošću, modom, stilom. 

“Raduje me kada mogu u svoj stil dodati i dio povijesti, neovisno o tome radi li se o povijesti Hrvatske, Francuske ili Japana. Na fotografijama volim spajati pomalo nespojivo, volim eksperimentirati s modom, stilovima. Trudim se da su moje fotografije prikaz lijepoga, volim tu estetiku, volim kad se vidi trud koji uložim.” Greta Gardner 

https://www.facebook.com/OfficialGretaGardner

Želite napraviti divnu fotografiju zaljubljenog para?

Zanima Vas kako uhvatiti poseban trenutak?

Želite fotografirati vjenčanja?

Želite napraviti divne obiteljske portrete?

Niste sigurni kako prići ljudima koji nisu navikli stajati ispred kamere?

Odgovore na ova pitanja potražite na našoj onlineizložbi koju će voditi bračni i fotografski par Iva i Goran Kušec. 

“Naš stil rada je osobni pristup svakom paru, jer nam to omogućuje da kroz povjerenje i opuštenost ulovimo sve emocije.” Iva i Goran Kušec

Više o njihovom radu pogledajte na IG profilu 

https://www.instagram.com/kusecphotography/?hl=hr

i službenoj web stranici 

Iva i Goran, fotografi i snimatelji, spadaju u sam vrh hrvatskih fotografa usko specijaliziranih za fotografiranje najvažnijeg dana u životu mnogih parova – vjenčanja. Upoznali su se 2004. godine, postali roditelji 2012., a nakon nekoliko uspješnih godina u poslu u studenom 2017. pokrenuli su vlastiti studio Kušec Photography koji je danas jedan od najuspješnijih studija u Hrvatskoj. Studio Kušec Photography specijaliziran je za fotografiranje i snimanje vjenčanja, a izuzev u Hrvatskoj, svoje usluge nude i diljem Europe. Godišnje odrade snimanje velikoga broja vjenčanja, ali i drugih važnih obljetnica koje na jedinstven način bilježe za budućnost. 

Iva i Goran ambasadori su za Canon kamere, redovito vode radionice o fotografiji, rado pomažu svima koje zanima fotografija. 

“Volimo se voditi onom forever is composed of nowspa tako volimo raditi – sada., u trenu, bilježeći vas i vaše emocije. Zaista pokušavamo učiniti sve osobnijim i prirodnijim sa svom prekrasnom jednostavnošću između, bez namještanja.” Iva i Goran Kušec

Besplatnaonlineizložba održat će se 22. 9. i 29. 9. 2021. 

u 19 sati za polaznike do 25 godina
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem onlineobrasca

https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC
https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC

Na onlineizložbi svoje će radove predstaviti i mlade autorice:

Beti Pavlekovic iz Zlatar Bistrice 

Maja Karolj iz Kutine 

Beti Pavleković studentica je arheologije i talijanistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a u slobodno vrijeme voli putovati, slikati i fotografirati, ali i pratiti društvene mreže na kojima često pronalazi inspiraciju. Često fotografira bliske prijatelje u svrhe objava (primjerice na Instagramu), no voli uhvatiti i dobre kuteve u velikim europskim gradovima. Budući da je posjetila više od 20 država, to ju je potaknulo da kupi i bolji fotoaparat te se pozabavi svim postavkama i funkcijama koje nudi. U budućnosti namjerava usavršiti postavke na novom fotoaparatu, što joj je trenutačno glavni cilj, a zatim putovati i izvan Europe i nastaviti slikati portrete.

Instagram: https://www.instagram.com/betipavlekovic/

Facebook: https://www.facebook.com/beti.pavlekovic

Maja Karolj živi u Kutini, pleše folklor od svoje treće, a klavir svira od svoje devete godine. Uz glazbu, fotkanje drugih i svega oko nje omiljen joj je hobi. 

Instagram:https://www.instagram.com/majakarolj/?hl=hr

Ovim putem molimo Vas da ovaj poziv proslijedite svima za koje vjerujete da bi ih naša onlineizložba mogla zanimati. Više informacija potražite na www.kulturnjak.hr ili na našoj Facebook stranici.

Kulturnjak.hr projekt je čiji je nositelj udruga Impress (www.udruga-impress.hr) s partnerom Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava (https://crok.hr). Ukupan iznos projekta je 491.008,00 kn. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 417.356,80 kn.
Sadržaj objave je isključiva odgovornost udruge Impress.

Poštovani,

pozivamo Vas na onlineizložbu Grete Gardner i Kušec Photography. 

Kroz dvije tematske izložbe zavirite iza objektiva naših poznatih autora i saznajte kako nastaju fotografije koje privlače tisuće zaljubljenika u vrhunsku fotografiju. Želite da i Vaše objave na društvenim mrežama budu poput izložbe u vrhunskim muzejima i galerijama? 

Izložba će Vam pomoći da brzo i lako usvojite znanja o kreiranju fotografija potrebnih za promociju proizvoda na Instagramu, kako ispred kamere opustiti ljude koji nisu profesionalni modeli i kako uloviti važan trenutak te dobiti spontanu i opuštenu fotografiju. 


Posjedovanje fotoaparata nije uvjet za sudjelovanje, kao ni prethodno znanje. 

Izložbe se odvijaju uživo putem Zoomlinka, a svi polaznici imaju mogućnost interaktivno sudjelovati, postavljati pitanja, saznati sve što ih zanima o nastanku fotografije, opremi koju izlagači koriste. 

Želite naučiti kako se dobro predstaviti na društvenim mrežama? 

Mogu li vam društvene mreže u tome pomoći ili odmoći? 

Želite lakše doći do posla, kontakata, uspješne karijere?

Tražite svoj foto stil?

Želite znati kako zaraditi novac na društvenim mrežama?

Zanima vas koje se priče kriju iza popularnih fotografija koje vidite na društvenim mrežama? 

Želite znati kako napraviti fotografiju koja će vam donijeti puno lajkova? Sanjate o tisućama pratitelja na društvenim mrežama? 

Pridružite nam se na onlineizložbi i predavanju Grete Gardner i potražite odgovore na sva navedena pitanja od našeg najpopularnijeg pin upmodela. 

Besplatnaonlineizložba održat će se 22. 9. i 29. 9. 2021. 

u 19 sati za polaznike do 25 godina
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem onlineobrasca

https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC

Greta Gardner, pravim imenom Ivana Benko, rođena je u Čakovcu, gdje je odrastala je uz baku i djeda koji su bili dizajneri i krojači i od kojih je naslijedila istančan ukus za modu. Djed se amaterski bavio i analognom fotografijom, a tu ljubav prenio je i na Gretu koja je danas jedna od najpoznatijih pin upmodela, ali i autorica mnogobrojnih fotografija. Njezine radove na društvenim mrežama prati gotovo 200 000 ljudi, a uspješnu karijeru modela gradi više od 15 godina, rušeći nametnute stereotipe o godinama kao važnom faktoru za uspjeh. Zbog ljubavi prema glumicama i estetici zlatnog Hollywooda koji i danas čine osnovu njezina imidža, uzima pseudonim Greta Gardner, a osim samog modelinga se uspješno bavi produkcijom te radi kao make uphair artist.

Zbog sve veće potražnje za njezinim fotografskim i marketinškim znanjima, u 2019. godini otvara svoju kompaniju Neon 9 Lab. Danas snima reklamne kampanje za niz klijenata, surađuje s vodećim make upbrendovima, nudi usluge digitalnog marketing, održava radionice na temu društvenih mreža, pin upai fotografije, a zahvaljujući tome imala je priliku sudjelovati na gotovo svim velikim festivalima u Europi poput festivala Kogel Mogelu Krakowu.

https://www.instagram.com/gretagardner/?hl=hr

Greta Gardner cofounderje ideje i zaštitno lice popularnoga pariškog brand Von 50’s. Bila je prvi model s područja Balkana koji je sudjelovao u najvećem Viva Las Vegas pin upnatječaju i festivalu 2018. te je tada odabrana u top 6 modela i vintage/retro influencera cijeloga svijeta. Na istom festivalu sudjelovala je kao celebritysudac kod odabira najglamuroznijeg stila. 

https://www.facebook.com/OfficialGretaGardner

Surađuje s mnogobrojnim domaćim umjetnicima, a pojavila se kao glavna protagonistica u spotu Ako želiš biti moja(https://www.youtube.com/watch?v=yVnavIBNNME ) grupe Psihomodo Popa u režiji Mare Milin, 

u spotu pjesme Nezamjenjivo  (https://www.youtube.com/watch?v=4nnCUSUV80U)

 grupe Gelato Sisters, a u režiji Dinka Šimca, 

u spotu glazbenika Mahkey

(https://www.youtube.com/watch?v=XTOnjByAZp4

čiju režiju potpisuju dffrntvibe & petarkacketdole. 

Pojavljuje se u brojnim reklamama i projektima te uspješno kombinira karijeru modela, influencerice i mlade poduzetnice. Snimila je mnogobrojne reklame za kompanije poput Planet obuće, Ghetaldus, a od dražih pojekata na kojima je radila uvijek rado izdvaja rad s Matijom Vuicom čije je bila zaštitno lice za kolekciju Once Upon A Dream

Popularizacijom društvenih mreža Greta Gardner sve više osvaja i strana tržišta na kojima puno radi. Zahvaljujući iznimnoj estetici koju njeguje u svojim objavama, danas ima veliku bazu fanova i pratitelja sa svih strana svijeta, a najviše obožavatelja dolazi iz SAD-a i Japana, zemalja u kojima je nosila revije, u kojima je surađivala s puno retro brendova koje i privatno voli. Zbog posla, ali i privatno, puno putuje. Neko vrijeme živjela je i u Kini gdje se bavila modelingom. Surađivala je s kineskim brendovima, proputovala veliki dio Azije čiju kulturu iznimno cijeni i koja joj je često inspiracija. Greta je po struci magistra edukacije povijesti i u slobodno vrijeme rado čita povijesne knjige, pogotovo one koje se bave umjetnošću, modom, stilom. 

“Raduje me kada mogu u svoj stil dodati i dio povijesti, neovisno o tome radi li se o povijesti Hrvatske, Francuske ili Japana. Na fotografijama volim spajati pomalo nespojivo, volim eksperimentirati s modom, stilovima. Trudim se da su moje fotografije prikaz lijepoga, volim tu estetiku, volim kad se vidi trud koji uložim.” Greta Gardner 

https://www.facebook.com/OfficialGretaGardner

Želite napraviti divnu fotografiju zaljubljenog para?

Zanima Vas kako uhvatiti poseban trenutak?

Želite fotografirati vjenčanja?

Želite napraviti divne obiteljske portrete?

Niste sigurni kako prići ljudima koji nisu navikli stajati ispred kamere?

Odgovore na ova pitanja potražite na našoj onlineizložbi koju će voditi bračni i fotografski par Iva i Goran Kušec. 

“Naš stil rada je osobni pristup svakom paru, jer nam to omogućuje da kroz povjerenje i opuštenost ulovimo sve emocije.” Iva i Goran Kušec

Više o njihovom radu pogledajte na IG profilu 

https://www.instagram.com/kusecphotography/?hl=hr

i službenoj web stranici 

Iva i Goran, fotografi i snimatelji, spadaju u sam vrh hrvatskih fotografa usko specijaliziranih za fotografiranje najvažnijeg dana u životu mnogih parova – vjenčanja. Upoznali su se 2004. godine, postali roditelji 2012., a nakon nekoliko uspješnih godina u poslu u studenom 2017. pokrenuli su vlastiti studio Kušec Photography koji je danas jedan od najuspješnijih studija u Hrvatskoj. Studio Kušec Photography specijaliziran je za fotografiranje i snimanje vjenčanja, a izuzev u Hrvatskoj, svoje usluge nude i diljem Europe. Godišnje odrade snimanje velikoga broja vjenčanja, ali i drugih važnih obljetnica koje na jedinstven način bilježe za budućnost. 

Iva i Goran ambasadori su za Canon kamere, redovito vode radionice o fotografiji, rado pomažu svima koje zanima fotografija. 

“Volimo se voditi onom forever is composed of nowspa tako volimo raditi – sada., u trenu, bilježeći vas i vaše emocije. Zaista pokušavamo učiniti sve osobnijim i prirodnijim sa svom prekrasnom jednostavnošću između, bez namještanja.” Iva i Goran Kušec

Besplatnaonlineizložba održat će se 22. 9. i 29. 9. 2021. 

u 19 sati za polaznike do 25 godina
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem onlineobrasca

https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC
https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC
https://forms.office.com/r/eQhDBJMLhC

Na onlineizložbi svoje će radove predstaviti i mlade autorice:

Beti Pavlekovic iz Zlatar Bistrice 

Maja Karolj iz Kutine 

Beti Pavleković studentica je arheologije i talijanistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a u slobodno vrijeme voli putovati, slikati i fotografirati, ali i pratiti društvene mreže na kojima često pronalazi inspiraciju. Često fotografira bliske prijatelje u svrhe objava (primjerice na Instagramu), no voli uhvatiti i dobre kuteve u velikim europskim gradovima. Budući da je posjetila više od 20 država, to ju je potaknulo da kupi i bolji fotoaparat te se pozabavi svim postavkama i funkcijama koje nudi. U budućnosti namjerava usavršiti postavke na novom fotoaparatu, što joj je trenutačno glavni cilj, a zatim putovati i izvan Europe i nastaviti slikati portrete.

Instagram: https://www.instagram.com/betipavlekovic/

Facebook: https://www.facebook.com/beti.pavlekovic

Maja Karolj živi u Kutini, pleše folklor od svoje treće, a klavir svira od svoje devete godine. Uz glazbu, fotkanje drugih i svega oko nje omiljen joj je hobi. 

Instagram:https://www.instagram.com/majakarolj/?hl=hr

Ovim putem molimo Vas da ovaj poziv proslijedite svima za koje vjerujete da bi ih naša onlineizložba mogla zanimati. Više informacija potražite na www.kulturnjak.hr ili na našoj Facebook stranici.

Kulturnjak.hr projekt je čiji je nositelj udruga Impress (www.udruga-impress.hr) s partnerom Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava (https://crok.hr). Ukupan iznos projekta je 491.008,00 kn. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 417.356,80 kn.
Sadržaj objave je isključiva odgovornost udruge Impress.